Contacte
Turisme

Responsable: Marc Genés

Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, Bxs.
17100 La Bisbal d’Empordà
Tel. 972 64 23 10
Fax. 972 64 55 75

E-mail
turisme@baixemporda.cat 

Webs
https://visitemporda.com/ca/

Twitter
@baixemporda_tur

Facebook
@baixempordaturisme

 


Turisme

Àrea de Turisme

L’Àrea de Turisme està estretament lligada a les diferents oficines de turisme i també a les associacions turístiques privades. És el que s’anomena Comissió Turística (CT). Així, aquest ens s’ha convertit en un espai de diàleg entre el sector públic i privat, amb l’objectiu d’establir les accions a desenvolupar en matèria turística. L’objectiu global de la CT és establir una política turística comuna a la destinació Baix Empordà - Costa Brava amb la finalitat de treballar per la desestacionalització i per establir els avantatges competitius basats en la diferenciació i la qualitat.
Les accions de la CT es basen en cinc grans blocs: creació de productes, promoció i dinamització, qualitat, investigació i formació.

Presentació de l'Àrea de Turisme

Creació de productes

La diversificació de l’oferta és clau per al futur del turisme de la comarca. Per tant, al llarg dels anys, el Consell Comarcal, mitjançant l’Àrea de Turisme, ha impulsat la creació de les xarxes de turisme actiu (senderisme, cicloturisme i BTT), la gastronomia (promocionant les campanyes conjuntament i construint l’aula gastronòmica de l’Empordà ...) i l’oferta cultural (guia de museus i recopilació d’activitats culturals).

Presentació de la Xarxa de senders del Baix Empordà

Presentació de la Xarxa Tràmec

Promoció i dinamització

Desenvolupament d’accions per a la promoció i dinamització del turisme. Anualment, es planifica un pla d’accions que passa per assistir a fires i actes promocionals, participar en fam i press trips, establir i millorar els canals de comunicació amb els agents del turisme, editar publicacions, etc. Tot plegat amb el suport de la web de turisme:

www.visitemporda.com

Qualitat

El Pla de Qualitat en Destinació té l’objectiu de fomentar la qualitat en totes les empreses que directament o indirectament treballen en el sector turístic a partir de l’aplicació d’un manual de bones pràctiques. Un cop avaluada l’empresa, el Consell Comarcal atorga el distintiu del reconeixement al compromís de qualitat.

Investigació

La investigació és un punt clau per establir criteris d’innovació i millora de l’oferta. Cada dos anys es planteja un estudi d’investigació que permeti prendre les accions més encertades per a l’evolució sostenible del turisme a la destinació.

Formació

La millora del capital humà és essencial per a la bona gestió del conjunt del destí. Els esforços de l’Àrea de Turisme se centren a organitzar diferents jornades de coneixement del territori per als informadors turístics.

Amb el suport de:


logo Diputació de Girona

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies