Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ - SEMINARI PER A EMPRENEDORS DEL BAIX EMPORDÀ

PARLEM DE NÚMEROS: TOT ALLÒ QUE ELS EMPRENEDORS HAN DE SABER SOBRE COSTOS I FISCALITAT

L’àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn i el Fons Social Europeu, organitza 7 seminaris diferents al voltant de la comptabilitat i les finances en l’emprenedoria

Tots els cursos són gratuïts i es realitzaran a la sala de plens del Consell Comarcal

Orientar els emprenedors en tots els aspectes i processos que tenen a veure amb el càlcul de costos, la fiscalitat i la comptabilitat. Amb aquest objectiu, l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà impulsa durant el primer semestre de l’any 7 seminaris dirigits a persones de la comarca que volen muntar el seu propi negoci. Els cursos s’estructuren en dos blocs: càlcul de costos (3 sessions) i comptabilitat i finances (4 sessions). Les formacions són gratuïtes i compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn i el Fons Social Europeu.

Totes les sessions són gratuïtes i es realitzaran entre el març i el maig, de 4 de la tarda a 8 del vespre a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Empordà (Carrer dels Tarongers, 12 de la Bisbal d’Empordà).

El primer bloc s’obrirà amb un seminari sobre les obligacions comptables i fiscals de l’emprenedor autònom (21 de març); el segon tractarà la comptabilitat de l’emprenedor autònom (28 de març); el tercer girarà al voltant del càlcul del benefici de l’activitat i l’obligació de fer retenció (4 d’abril), i el quart versarà sobre la confecció de les declaracions fiscals (11 d’abril). Pel que fa al segon, s’encetarà amb una sessió doble sobre els costos de l’activitat i el càlcul del punt d’equilibri d’un negoci (25 d’abril i 2 de maig), que donarà pas a les dues altres formacions, la del cost del producte (9 de maig) i la del cost del servei (16 de maig). Es pot assistir a les sessions que es vulgui, atès que funcionen com a sessions independents. De tota manera, per tal de poder fer les sessions de cost del producte i de cost del servei, és necessari haver assistit a la doble formació de costos de l’activitat.

Per inscriure’s-hi, els interessats poden contactar amb el servei d’emprenedoria del Consell Comarcal del Baix Empordà, o bé omplir els formularis que trobaràs a continuació:

Clica al link per inscriure’t!”

1- Curs Les obligacions comptables i fiscals de l'emprenedor autònom: https://lnkd.in/eBjaEG3
2- Curs La comptabilitat de l'emprenedor autònom: https://lnkd.in/ei_hh9i
3- Curs El càlcul del benefici de l'activitat i l'obligació a fer retenció: https://lnkd.in/e_zCszQ
4- Curs La confecció de les declaracions fiscals: https://lnkd.in/e_5__T9

Per a més informació

Àrea de Promoció Econòmica i Turisme
972 64 23 10


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies