Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


SETEMBRE 2019 - XERRADA COL·LOQUI: VOLS TRANSFORMAR-TE?

XERRADA COL·LOQUI: VOLS TRANSFORMAR-TE?

HOMES EN DISSIDÈNCIA. HOMES EN TRANSFORMACIÓ

La xerrada està programada per al dilluns 30 de setembre, a les 19 hores, a les Escoles Velles (c. de l’1 d’Octubre de 2017).

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) de la Bisbal d’Empordà i del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones i el finançament del Pacte d’Estat contra la violència de gènere, ha programat la xerrada col·loqui: “Vols transformar-te? Homes en dissidència. Homes en transformació”.

La xerrada anirà a càrrec de Jordi Bonaterra Carreras, membre d’Homes Igualitaris (HI), doctor en Pedagogia i professor associat de la Universitat de Girona.

En la xerrada es farà una anàlisi dels mecanismes de construcció i socialització del masclisme i les violències heteropatriarcals. Es reflexionarà sobre com construïm les nostres identitats de gènere.

Les ‘masculinitats dissidents’ són una manera de desconstruir les identitats masculines a través d’un procés de reflexió personal i col·lectiva que posa l’accent en el treball de les emocions, les tasques domèstiques i de cura, els usos del temps, o bé en la manera de relacionar-se amb l’entorn. El que proposa és trencar amb els estereotips i els rols de gènere masculins tradicionals imposats a través de l’educació que rebem des de la infància.

En aquest sentit, les ‘masculinitats dissidents’ fan referència al treball per aconseguir una societat més igualitària en què no hi hagi masclisme, on homes i dones tinguin les mateixes oportunitats.documents associats per descarregar
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies