Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


SETEMBRE 2014 - TALLER PRÀCTIC D’AUTOESTIMA. TREBALLEM LES HABILITATS A L’HORA DE CERCAR FEINA

La Regidoria de Benestar Social, el Club de la Feina i el Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb la col•laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà i de l’Institut Català de les Dones, han programat un taller pràctic d’autoestima, amb l’objectiu de treballar les habilitats de les persones a l’hora de cercar feina. Es tracta d’una proposta per prendre consciència de com la manera de relacionar-se, de comunicar-se i de pensar incideix directament en les possibilitats de trobar una feina. Aquest taller s’inicia per complementar la resta d’activitats i recursos que s’ofereixen des de l’Ajuntament a les dones que cerquen una ocupació.


Les sessions seran els dies 7, 14, 21 i 28 d’octubre al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (plaça Europa, s/n) i l’horari serà de 10.15 a 12.15 h. La participació és gratuïta, però cal fer-ne inscripció prèvia abans del 3 d’octubre a la secretaria del Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro (tel. 972 81 83 41).

En el taller, amb una durada de vuit hores, es treballaran les estratègies i tècniques que permeten a les persones participants conscienciar-se de les seves capacitats i habilitats i aprendre a ser més creatives i positives en el seu procés de recerca de feina. Les sessions aniran a càrrec de Laia Estremeiro, tècnica del Club de la Feina, i de Neus Gómez, psicòloga del SIAD de Platja d’Aro (Centre Cívic Vicenç Bou).


El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) de Castell-Platja d’Aro té com a objectiu potenciar la igualtat entre totes les dones i homes del municipi, així com donar atenció, informació i orientació en tots aquells temes d’interès per a les dones i assessorament a les entitats de dones del municipi sobre ajuts, subvencions i recursos. També participa en les celebracions del Dia Internacional de les Dones i del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Aquest conjunt de serveis i activitats s’emmarquen en el projecte de desenvolupament de polítiques actives que porta a terme el municipi per fomentar la igualtat efectiva de drets i oportunitats entre homes i dones.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies