Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


SETEMBRE 2014 - EL CONSELL COMARCAL CONVIDA PERIODISTES DE PREMSA FRANCESA A GAUDIR DE LA GASTRONOMIA EMPORDANESA

El Consell Comarcal amb la col•laboració dels ajuntaments de Pals, Palamós i Platja d’Aro, amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Centre de Promoció Turística de París, ha organitzat un viatge de premsa francesa per tal de promoure l’oferta gastronòmica i cultural de la comarca del Baix Empordà i en concret dels municipis de Pals, Palamós i Platja d’Aro.

El viatge, que s’ha dut a terme durant els dies 15, 16, 17 i 18 de setembre, s’ha centrat a promoure els productes locals i els oficis relacionats amb aquests productes, amb l’arròs de Pals i la gamba de Palamós com a principals protagonistes (tots dos adherits a la marca de garantia Productes de l’Empordà http://www.visitemporda.com/pdf/publicacions_640_1.pdf ).

Al llarg dels tres dies del viatge de premsa, els periodistes de mitjans de comunicació francesos, tan importants com el diari Midi Libre (TV Midi Libre), les revistes Obiwi, per als amants del benestar, la revista de luxe “Luxury Touch”, el portal voyages-scnf.com (portal de vendes de bitllets de tren), i la blogger Maïder Oyarzabal del blog Il était une faim, han pogut descobrir les particularitats de l’arròs de Pals, els vins de l’Empordà, les anxoves de Palamós o les melmelades de Castell d’Aro. L’oferta gastronòmica ha estat complementada amb les visites al recinte gòtic de Pals, al nucli de Castell d’Aro, a l’Espai del Peix o al camí de ronda de S’Agaró.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies