Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


SETEMBRE 2013 - EL CONSELL COMARCAL CONVIDA PERIODISTES DE PREMSA ESPANYOLA A GAUDIR DE LA GASTRONOMIA EMPORDANESA

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col•laboració dels ajuntaments de Pals, Palamós i Platja d’Aro, i amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ha organitzat un viatge de premsa espanyola per tal de promoure l’oferta gastronòmica i cultural de la comarca del Baix Empordà i en concret dels municipis de Pals, Palamós i Platja d’Aro.

El viatge, que s’ha dut a terme durant els dies 23, 24 i 25 de setembre, s’ha centrat a promoure els productes locals i els oficis relacionats amb aquests productes, amb l’arròs de Pals i la gamba de Palamós com a principals protagonistes.

Al llarg dels tres dies del viatge de premsa, els 7 periodistes de mitjans de comunicació espanyols, tan importants com la Radio Nacional de España o el diari El Mundo, o més relacionats amb la gastronomia com el portal “Actualidad gastronómica” o el portal “Muchagula.com”, han pogut descobrir les particularitats de l’arròs de Pals, els vins de l’Empordà, les anxoves de Palamós o les melmelades de Castell d’Aro. L’oferta gastronòmica ha estat complementada amb les visites al recinte gòtic de Pals, al nucli de Castell d’Aro, a l’Espai del Peix o al camí de ronda de S’Agaró.

Aquest viatge de premsa és el primer dels dos previstos per a aquest any 2013. El proper viatge també serà de temàtica gastronòmica i se centrarà en el mercat francès.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies