Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


SETEMBRE 2012 - L’AJUNTAMENT DE CASTELL - PLATJA D’ARO SIGNA AMB EL CONSELL COMARCAL UN CONVENI PER A LA PRESTACIÓ D’UN SERVEI DE CUINA CENTRAL AL MUNICIPI

Des d’aquest curs escolar 2012-2013, ja són tres les cuines centrals de la comarca que posa en marxa el Consell Comarcal del Baix Empordà. En aquesta ocasió, l’objectiu ha estat convertir l’actual cuina de l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro en una cuina central per a l’elaboració i distribució de menjars preparats per als usuaris dels menjadors escolars del municipi de Castell-Platja d’Aro: les dues llars d’infants i les tres escoles municipals.

Referent a les altres cuines centrals, cal destacar que la de Calonge- St. Antoni, inaugurada el passat gener, ha ampliat el servei a d’altres menjadors escolars dels municipis veïns. Fins ara només donava cabuda als centres escolars de Calonge- St. Antoni, però a partir d’aquest curs també ho fa a la llar d’infants L’Estel de Palamós i a l’escola i la llar d’infants de Vall-llobrega.

Pel que fa a la primera cuina central que es va inaugurar i que donava servei als centres de Palafrugell i Mont-ras, a partir d’aquest curs es troba a l’Escola Pi Verd de Palafrugell i no a Mont-ras on era fins ara.

Des del Consell Comarcal del Baix Empordà i de tots els municipis implicats es fa una aposta molt important per aquestes cuines, per millorar la qualitat del servei dels menjadors escolars i fer-los més propers.

El creixement en el nombre de cuines centrals a la comarca és el resultat d’un projecte que es va iniciar l’any 2008.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat