Contacte
Atenció a les Dones (SIAD)

Responsable: Neus Gómez

Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-6

17100 La Bisbal d'Empordà

Tel. 972 64 23 10

Fax 972 64 55 75

siad@baixemporda.cat

Horari d'Atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

Demaneu cita prèviaServei d'assessorament i suport psicològic

Moltes dones, com a conseqüència  de les funcions assignades tradicionalment al gènere, el ritme de vida que porten o les situacions de la seva vida quotidiana, necessiten suport i orientació psicològica, per això des del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) oferim assessorament i orientació psicològica gratuïts a les dones que requereixen una consulta personal i confidencial per a tractar qualsevol dubte sobre sexualitat, relacions de parella, atenció als fills, elaboració del dol...

Aquest servei s'ofereix al llarg de tot l'any. Les persones poden posar-se en contacte amb el servei de forma presencial, a través del telèfon o bé per correu electrònic.

Un cop la dona es posa en contacte amb el servei se li dóna cita per fer una primera entrevista, que se sol demanar que sigui presencial. Tot i això també es poden donar pautes per telèfon o algun tipus d'informació que no suposi intervenció, per correu electrònic.

El servei complementa serveis especialitzats de la comarca. A més d'aquest assessorament, es poden fer derivacions a altres serveis i recursos, tant del mateix Consell Comarcal, com de fora.

      Objectius

  • Posar a disposició de les dones un recurs específic que ofereixi informació, orientació i acompanyament especialitzat.
  • Fer una derivació, si escau, als serveis i/o professionals especialistes, depenent de la problemàtica que presentin.
  • Treballar aspectes i problemàtiques que afecten  les dones i que, moltes vegades, les fan sentir poc útils.

      Persones destinatàries

      El Servei es dirigeix prioritàriament a:

  • Dones amb problemàtica psicològica diversa.
  • Dones amb necessitat d'orientació i acompanyament en diferents processos de la seva època vital.
  • Professionals i/o entitats que hagin de fer l'abordatge d'una situació que per a elles és desconeguda o no saben afrontar.

Les persones poden posar-se en contacte demanant cita prèvia al telèfon 972 64 23 10. 

 

Web col·legi psicòlegs:
 www.copc.org

Llei Orgànica 1/2004, de 28 de desembre, de mesures de protecció íntegra contra la violència de gènere: Consulta la Llei

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies