Contacte
Protecció Civil

Contacte: Alícia Flores

c/ Tarongers, 12

17100 - La Bisbal d'Empordà

Telèfon 972642310 (ext.291)

e-mail: aflores@baixemporda.catServei de Prevenció d'Incendis

El Consell Comarcal inicia un nou servei de gestió de prevenció d’incendis forestals adreçat als ajuntaments de la comarca amb l’objectiu executar i mantenir les franges de prevenció d’incendis de nuclis i urbanitzacions als municipis, que en definitiva han de protegir a les persones i al bens del ciutadans del Baix Empordà.

logotip autoprotegeix-te

L’any 2014 el marc normatiu en matèria de mesures de prevenció d’incendis incorpora noves obligacions als ajuntaments i també als particulars, i  és amb el suport de la Diputació de Girona, que s’inicia una nova línia de treball i de suport als municipis mitjançant conveni amb els ajuntaments.

Es tracta d’un servei global, on s’inclouen des de les notificacions als veïns, les sessions d’informació, les memòries valorades i els projectes executius, fins als tràmits de contractació i execució de les franges i el seu posterior manteniment.

Preguntes bàsiques del servei:

 

Amb la col·laboració de la Diputació de Girona:

logotip autoprotegeix-teConsell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies