Promoció Econòmica

L’àrea de Promoció Ecònomica té l'objectiu de promoure activitats que incideixin en la millora de l’estructura social i econòmica, realitzar activitats formatives per aturats i impulsar iniciatives de foment de l’ocupació, posant en contacte les administracions, els agents social i econòmics, els sectors productius i la ciutadania.

El repte de tots els sectors, és apostar per la innovació, modernització i formació per aconseguir serveis i productes amb més valor afegit, que a la vegada permeti crear ocupació de més qualitat. La competitivitat de l’economia comarcal s’ha d’aconseguir a partir de la innovació, la investigació i els canvis en les estructures organitzatives en tots els sectors, sense oblidar que el nostre factor diferenciador, i que ja de per si ens aporta un avantatge competitiu, és el paisatge i el territori. Des del Consell Comarcal continuarem treballant, amb més força que mai, per oferir serveis de promoció econòmica als ajuntaments i a les persones.

Presentació.

 

 

 Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies