Ocupació | Programa Treball i Formació

El programa Treball i Formació està destinat a dur a terme un projecte de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral, per mitjà d'accions d'experiència laboral i accions de formació, i acció de coordinació i suport, que conté les línies i accions següents:

- PANP: persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts, preferentment més grans de 45 anys. Inclou dos tipus d’accions en funció de la durada de les contractacions, 6 o 12 mesos.

- PRGC: persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania. Inclou dos tipus d’accions en funció de la durada de les contractacions, 6 o 12 mesos.

- DONA: dones en situació d’atur (s'inclouen les dones víctimes de violència de gènere). Les contractacions tenen una durada de 12 mesos.

- COOR: accions de coordinació i suport per gestionar el programa.

Durant el període 2019-2020 s’han contractat des del Consell Comarcal del Baix Empordà 127 persones de diferents perfils professionals: pintura, manteniment, jardineria, forestal, manobre i paleta, educadors/es ambientals, auxiliars de la llar, administratius/ves, conserges, agents cívics i tècnica coordinadora. Els participants del programa es troben treballant a diferents municipis de la comarca.

Aquest programa està subvencionat per el Servei d’Ocupació de Catalunya, Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu. En col·laboració amb el Consell comarcal del Baix Empordà i els municipis de la comarca participants en el projecte. 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies