Platja d'Aro Professionals

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, impulsa el programa Platja d'Aro Professionals, el qual té per objectiul afavorir la formació i inserció de persones en situació d'atur. Se'ls formarà en ajudant/a de cuina per a les empreses de restauració del municipi.

La iniciativa, sota la denominació d'ajudant/a de cuina a les empreses, inclou: català, carnet de manipulació, d'aliments, títol higiènic sanitari, tècniques de cuina, parrilla i brasa, partida de fred, partida de postres, desenvolupament de l'ocupabilitat i altres tasques que requereixin les empreses i puguin assumir les persones participants a partir de la formació proporcionada.

La prospecció s'iniciaria en grups hotelers, restaurants i/o altres sectors en relació al món de la restauració que ofereixen múltiples llocs de treball, i també en les empreses especialitzades de serveis que operen tot l'any.

S'ofereix formació professionalitzadora i seguiment personalitzat als 12 participants per adaptar-los al lloc de treball i fomentar l'ocupació de llarga durada.

Perfils professionals: 

• Ajudant/a de cuina i/o Auxiliar de cuina en

      • Parrilla i brasa

      • Partida de fred

      • Partida de postresConsell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies