Contacte
Parcs de salut i itineraris

Responsable: Mercè Ramos

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
participacio@baixemporda.catParcs de salut i xarxes d'itineraris saludables

L’Organització Mundial de la Salut – OMS – adverteix que el sobrepès i l’obesitat són una de les principals preocupacions al voltant de la salut i alhora estan dins els deu factors que contribueixen a l’aparició de malalties cròniques que disminueixen l'esperança de vida i la seva qualitat. Per lluitar contra aquesta problemàtica, l'OMS recomana que realitzem de 30 a 60 minuts diaris d’activitat física moderada.

En aquest sentit, es vol promoure i facilitar aquest bon hàbit i reduir el sedentarisme de la població amb la utilització d’equipaments emplaçats a l’aire lliure, a l’espai públic, oberts les 24 hores, els 365 dies de l’any i que serveixen per fer exercici físic moderat. Aquests equipaments públics són els parcs urbans i les xarxes d'itineraris saludables, on es programen sessions d’activitat física en grup dirigides per professionals especialitzats. La finalitat és ensenyar als usuaris a realitzar correctament els exercicis, donar a conèixer les possibilitat d’us dels equipaments, fidelitzar-los i transmetre’ls hàbits de vida saludables.

Aquest equipaments són accessibles, pròxims i d'ús gratuït destinats a la realització d'exercici físic moderat.

 

Amb el suport de:

logo Diputació de Girona


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies