Òrgan Tècnic Comarcal

D’acord amb la normativa vigent els Consells Comarcals han de crear òrgans tècnics ambientals per tal d’avaluar les sol·licituds d’expedients i formular els informes integrats corresponents a les activitats de l’annex II de la Llei.

Aquest mateix òrgan és qui redacta els informes ambientals de les activitats recreatives sotmeses a la llei 11/2009, de 6 de juliol, de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives. Juntament amb aquest servei, s’ofereix a tots els ajuntaments la possibilitat d’emetre informes ambientals o en matèria d’incendis sobre tot tipus d’activitats, així com també la redacció de projectes d’activitats municipals o inspeccions i sonometries a activitats del municipi.

Assessorament tècnic.

Els tècnics de l’Àrea de Medi Ambient, estan a disposició de tots els ajuntaments de la comarca que ho necessitin per la redacció d’informes municipals com són:

- Validacions de Plans de dejeccions ramaderes.
- Informes ambientals d’activitats en règim de comunicació.
- Informes de mesures de prevenció d’incendis de les activitats (llei 3/2010 de prevenció i seguretat en matèria d’incendis en establiments)
- Redacció de projectes d’activitats d’establiments municipals subjectes a la llei 20/2009, de prevenció i control ambiental de les activitats i subjectes al decret 112/2010,reglament d’espectacles públics i activitats recreatives.
- Memòries de seguretat per activitats recreatives promogudes pel propi ajuntament.
- Realització de Plans d’autoprotecció d’instal.lacions o esdeveniments subjectes al decret 82/2010.
- Informes municipals per la homologació de plans d’autoprotecció d’activitats privades.
- Informe ambiental preliminar (decret 305/2006 reglament de la llei d’urbanisme).
Etc...


 Enrere

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies