Contacte
Habitatge

Responsable: Eva Agudo

Oficina d'Habitatge - Consell Comarcal del Baix Empordà

c. Tarongers, 12 (can Salamó) 17100 La Bisbal d'Empordà

T:972642310 F:972641003

Horaris d'atenció al públic: Els dimecres i divendres de 9H A 14H, amb cita prèvia

No es prestarà servei presencial durant el mes d’agost.


OFICINA D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

El Consell Comarcal, amb ànim de complir la Llei 24/2015, del 25 de juliol, de mesures urgents per a afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica crea l'Oficina d'Eficiència Energètica i l'ofereix als municipis que hi estiguin interessats.

L'objectiu de la creació d'aquest ens és gestionar amb altres àrees les polítiques d'habitatge relacionades amb la promoció de l'estalvi energètic i atendre la pobresa energètica.

Aquest servei es planteja per a famílies dels municipis amb conveni en situació de vulnerabilitat econòmica i energètica.

Línies que s'ofereixen:

- Assessorament tarifari en cas de rebre un avís de tall d'aigua, llum o gas.

- Servei d'intervenció a les llars en situació de pobresa energètica.

- Servei de promoció de l'eficiència energètica a les llars, per tal de no malbaratar recursos.

 

El servei d'assessorament tarifari atendrà casos que han rebut un avís de tall de subministres per tal de'ajudar a reduir les factures de llum, aigua i gas de les famílies que segons la seva situació socioeconòmica hi tenen dret.

El servei d'intervenció a les llars en situació de pobresa energètica, mitjançant auditories, per tal de detectar les problemàtiques que provoquen uns consums excessius a les llars i cercar les solucions adients, en la mesura del possible.

El servei de promoció de l'eficiència energètica a les llars per tal de disposar d'una llar amb uns mínims d'eficiència energètica per tal de facilitar el confort de les persones que hi viuen.

 

 

 

 

 
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies