Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2019 - S'APROVA EL NOMENAMENT D'ALBERT COSTA COM A NOU GERENT

La sessió ordinària del ple dona llum verda al nomenament del gerent que dirigirà l’entitat en els propers anys

Per primera vegada, el Consell Comarcal ha convocat la provisió de la plaça de Gerent pel procediment de lliure designació. El candidat, que ha estat proposat d’acord amb els principis de qualificació, mèrits professionals i tècnics i experiència en llocs de responsabilitat en la gestió, mitjançant procediments que garanteixen la publicitat i concurrència, era un treballador que fins ara havia realitzat tasques de coordinació de Promoció Econòmica i Turisme.

El Ple del Consell Comarcal del Baix Empordà acorda el nomenament per majoria absoluta amb trenta-un vots favorables de l'equip de govern, format per ERC-AM, UPMcat, TE, els vots favorables de Junts, PSC-CP, ECG i Ciutadans i dues abstencions de CUP-Amunt.

Afirma Joan Loureiro, president del Consell Comarcal de Baix Empordà, que “La promoció interna d’un treballador és un valor per al personal del propi consell. El gerent es coneix la casa i això facilitarà la feina. Alhora, li demano que m’ajudi a aconseguir que el consell comarcal estigui al costat dels tots els municipis de la comarca, i especialment dels més petits, que no disposen dels recursos per poder desenvolupar els serveis que espera i necessita el ciutadà.”

Segons Albert Costa: “Em sento afortunat de poder gaudir del repte de la gerència d’aquest Consell. Agraeixo molt, de tot cor, l’oportunitat. El prenc amb respecte i moltes ganes. Soc molt conscient de les dificultats que hi ha en diferents aspectes de la gestió de les persones treballadores i de la viabilitat dels serveis. Si m’hi poso és per ajudar a canviar les coses.”

Albert Costa substitueix en el càrrec a Francesc Brull, després de vuit anys al capdavant d'aquesta entitat.

Notícia Ràdio Capital

Notícia TV CostaBrava

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies