Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2019 - PROGRAMA D'INSERCIÓ LABORAL A PUNT 40.1

El Consell Comarcal del Baix Empordà està executant, des del mes de desembre de 2017, el Programa bianual d’inserció laboral, A Punt 40.1 en el qual s’atenen persones perceptores de la Renda Garantida de la Ciutadania i que estan en recerca activa de feina.

Fins a data d’avui, s’han atès 152 persones que han realitzat un pla de treball individualitzat orientatiu, formatiu i d’acompanyament a la recerca de feina, de les quals 33 persones han aconseguit trobar feina, 25  persones han realitzat accions formatives per tal de requalificar-se i 2 han realitzat pràctiques professionalitzadores en empresa amb possibilitats de ser contractades.

Aquest programa està finançat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i pel mateix Consell Comarcal del Baix Empordà. Actualment estan reben atenció 60 persones de forma simultània i hi ha persones en reserva. Existeixen punts d’atenció als municipis de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Calonge, la Bisbal d’Empordà i Torroella de Montgrí.

El programa finalitza al desembre d’enguany i tot apunta que s’aconseguiran assolir els objectius establerts. Durant el darrer trimestre es mirarà de donar cabuda als usuaris que actualment estan en llista d’espera.

 


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies