Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2016 - MÉS OFERTES LABORALS, MÉS OPORTUNITATS

El Consell Comarcal del Baix Empordà i la Fundació Acollida i Esperança en el marc del programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” signen un conveni per afavorir la integració de persones en situació o risc d’exclusió al món laboral i per promoure la responsabilitat social empresarial (RSE) al Baix Empordà.

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà fa més de quinze anys que fomenta, facilita, promociona i impulsa projectes i serveis d’ocupació i de desenvolupament econòmic arreu de la comarca, prioritzant que les persones en risc d’exclusió s’incorporin al món laboral.

Per la seva banda, la Fundació Acollida i Esperança té un llarg recorregut en l’acompanyament a persones en risc d’exclusió mitjançant diferents serveis i programes que desenvolupa dins l’àmbit català; específicament desenvolupa la seva tasca d’inserció socio laboral des del seu centre especial de treball Mansol Projectes, SL on d’una banda possibilita la creació de llocs de treball directes per a persones amb discapacitat, i alhora ofereix acompanyament personalitzats a persones vulnerables per millorar la seva ocupabilitat, la seva formació i aconseguir treball al mercat laboral ordinari.

El passat mes de juny la Fundació Acollida i Esperança va signar un conveni amb la Fundació Bancària “la Caixa” per desenvolupar el Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” a la comarca del Baix Empordà, que té l’objectiu de facilitar l’accés al món laboral a col·lectius vulnerables, és a dir, persones amb discapacitat, joves en situació o risc d’exclusió social, persones aturades de llarga durada, víctimes de violència de gènere, persones immigrants o exrecluses, entre altres.

El Consell Comarcal del Baix Empordà i la Fundació Acollida i Esperança han signat un conveni de col·laboració en el marc del programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa”, per afavorir que més persones en situació o risc d’exclusió s’incorporin al món laboral i per promoure la responsabilitat social empresarial (RSE) al Baix Empordà. D’entre les principals línies hi destaca l’intercanvi d’ofertes amb l’objectiu de donar major cobertura a les demandes de les empreses i posar a disposició un ventall més ampli de possibilitats a les persones en situació o risc d’exclusió social.

Segons Joan Català, president del Consell Comarcal del Baix Empordà: “El conveni permetrà que les persones en situació o risc d’exclusió social i/o persones amb discapacitat del Club de la Feina puguin beneficiar-se d’un major nombre d’ofertes laborals”. Per la seva banda, segons Mijail Acosta, director de la Fundació Acollida i Esperança: “La voluntat de la Fundació és sumar sinèrgies al territori i complementar, gràcies al programa Incorpora, els serveis que es porten a terme des del Consell Comarcal. Finalment, segons Gemma Batlle, directora de Banca Institucional de CaixaBank a Girona: “El programa Incorpora ofereix informació i assessorament especialitzat a les empreses sobre subvencions, ajudes a la contractació i creació d’ocupació, a més d’altres avantatges per contractar persones amb especials dificultats per trobar feina.”

Les entitats valoren la signatura del conveni com una oportunitat única per treballar plegats en una mateixa direcció davant del repte que suposa la incorporació de persones en situació o risc d’exclusió al mercat laboral.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies