Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2015 -VISITES INSTITUCIONALS DEL PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL

Per tal de presentar-se oficialment com a president del Consell i donar a conèixer els serveis que pot oferir l’entitat, Joan Català acompanyat de Francesc Brull, gerent de l’ens, ha encetat una sèrie de visites pels diferents municipis del Baix Empordà.

L’objectiu és oferir als alcaldes dels ajuntaments baix empordanesos els serveis de què disposa l’entitat supramunicipal que, per altra banda, individualment serien difícils d’assumir, pels alts costos que representarien a l’ens municipal, tant si són per utilitzar-los la pròpia entitat, com si són per als seus ciutadans.

Aquest mes d’octubre s’han realitzat visites als ajuntaments de Palamós, La Tallada d’Empordà, Ullastret i La Pera. En aquestes reunions s’han posat al dia convenis entre les administracions i s’han tocat temes d’actualitat.*Fotografia: Joan Català, president del Consell Comarcal i Lluïsa Teixidor, alcaldessa de La Pera.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies