Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2015 - ULLÀ CELEBRA LA FIRA DE LA POMA

Cada tercer diumenge d’octubre, Ullà organitza una festa dedicada a celebrar la fi de les tasques de la collita de la poma. Des de fa uns anys, l’Ajuntament d’Ullà i les cooperatives productores de fruita dolça van decidir promoure el món de la poma al municipi amb una festa popular.

La festa s’estructura al voltant d’una fira comercial, on el productors locals mostren la qualitat de les seves pomes. Els visitants poden adquirir bosses de pomes a les parades que hi ha als carrers del municipi aquella dia. També, es poden comprar postres fetes per la gent del poble en què la poma és l’element principal o degustar suc de poma fet al moment.

La fira se celebra pels carrers del nucli antic del poble i es complementa amb parades d’artesans que venen sobretot articles relacionats amb aquesta fruita. Durant aquest dies també hi ha altres activitats programades, com una marxa popular, una mostra d’art i espectacles per a la mainada.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies