Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2015 - TALLER - PER A QUÈ ENS MAQUILLEM? PER A TAPAR O PER A REALÇAR?

Des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Platja d’Aro, s’organitza un taller anomenat “Per a què ens maquillem? Per tapar o per a realçar?”, en col·laboració amb el Consell Comarcal i l’Institut Català de les Dones.

El focus del taller es centra en el maquillatge, no únicament com a un element estètic que pot millorar el nostre aspecte i fer-nos sentir millor, sinó també metafòricament com a un element que utilitzem per tapar i per dissimular aspectes de la nostra vida que no ens agraden o els quals no sabem com abordar, per tant els disfressem per por afrontar-los.

Aquests aspectes estan directament relacionats amb l’autoestima i amb la construcció que hem fet de nosaltres mateixes, poder fer un exercici de desmaquillar-nos, ens ajuda a poder veure realment si existeixen problemes i, per tant, a cercar la seva solució.

En el taller es treballarà, per tal de centrar-nos en les solucions, connectant amb les nostres capacitats i reforçant les nostres potencialitats. L’objectiu general és treballar el benestar de les dones a través de recuperar la connexió amb les seves qualitats.

El taller té una durada de 12 hores i es farà els dimecres 20 i 27 d’octubre, 3, 10, 17 i 24 de novembre de 10 a 12h al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Per fer la  inscripció s’han de dirigir al Centre Cívic Vicenç Bou, al carrer Escoles, 2 de Platja d’Aro, o bé, al telèfon 972 81 83 41. Taller gratuït.

Per a més informació: siad@baixemporda.catConsell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies