Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2015 - JORNADA DE PORTES OBERTES AL CENTRE OCUPACIONAL I ESPECIAL DE TREBALL TRAMUNTANA

El divendres 23 d’octubre es va celebrar una jornada de portes obertes al Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana de Palafrugell. El centre és un servei públic que depèn del Consell Comarcal del Baix Empordà i el seu àmbit d’actuació és la comarca del Baix Empordà. El seu objectiu principal és fomentar l’autonomia personal i la integració laboral i social de les persones amb discapacitat intel·lectual que, per les seves dificultats, no poden accedir al mercat de treball ordinari.

Al llarg de la visita es van poder copsar les obres d’ampliació, els serveis assistencials, així com el procés de treball i els productes i serveis que s’ofereixen des del Centre Ocupacional i Especial de Treball en matèria de jardineria, etiquetatge i manipulació de productes, tant a administracions públiques com a particulars.

A la jornada hi van assistir el president del Consell Comarcal, Joan Català; el vicepresident primer i conseller delegat, Oscar Aparicio; la directora del serveis territorials de Benestar Social, Montserrat Roura; el cap de gestió territorial, Carles Soler; alcaldes i regidors de la comarca; membres de l’associació de pares d’alumnes del Centre Tramuntana (AFATRAM) i altres associacions relacionades amb el centre.

Arran de l'èxit de la primera jornada, el divendres 6 de novembre, a la tarda, es va dur a terme una segona jornada de portes obertes al Centre Tramuntana. Hi van assistir una trentena de persones, entre alcaldes, regidors i familiars dels usuaris del Centre.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies