Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2014 - EL CONSELL COMARCAL REP UN RECONEIXEMENT PER LA SEVA TASCA D’IMPULS DE LA QUALITAT TURÍSTICA

El passat dijous dia 16 d’octubre la Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre va celebrar la seva 34a festa anual Gremi d’Hostaleria i Turisme i va fer entrega dels  premis Timó 2014, premis que atorga cada any a les entitats i les persones que amb el seu treball s’han distingit en les tasques de defensa i promoció del turisme a la Costa Brava Centre. L’acte va tenir lloc a l’hotel restaurant Sa Punta de la platja de Pals.

En aquest sentit, el Consell Comarcal del Baix Empordà va ser guardonat per la seva tasca en l’impuls de la qualitat en el sector turístic del Baix Empordà i pel seu esforç i tenacitat en la implantació i manteniment del distintiu de qualitat turística en destinació SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino) que gestiona des de fa 10 anys.

Des de l’any 2004, el Consell Comarcal del Baix Empordà està treballant en la implantació d’aquest distintiu, que persegueix la millora contínua dels serveis que s’ofereixen i dels recursos de què gaudeix el visitant a la comarca. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.

Al Baix Empordà hi ha 46 empreses i entitats distingides que pertanyen a diferents sectors turístics de la comarca: oficines de turisme, platges, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu.


El SICTED s’implanta actualment a 174 destinacions de l’estat espanyol amb més de 7.000 empreses adherides i/o distingides.

 


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies