Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2013 - SESSIÓ FORMATIVA - GESTIÓ PRESSUPOSTÀRIA D'UN ENS PÚBLIC

El dimarts 22 d’octubre es va dur a terme la sessió formativa titulada “Gestió pressupostària d'un ens públic”, presentada per Josep M. Jordi, interventor de l’entitat, i Yolanda Toral, responsable de l’assistència tècnica en matèria econòmica als municipis.

En la sessió es van exposar els conceptes bàsics del pressupost, es van esmentar els principis pressupostaris més importants, es va definir l’estructura pressupostària emmarcada dins la legalitat, així com el procediment d’aprovació de les despeses i dels ingressos mitjançant les diferents fases del pressupost.

Es va finalitzar l’exposició esmentant els diferents tipus de controls financers en el sector públic local, fent referència al control polític per una banda i, per l’altra, al control tècnic tant intern com extern, així com també a les obligacions que la Llei d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera atribueix als interventors de les entitats locals.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies