Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2013 - LA MARCA DE GARANTIA “PRODUCTES DE L’EMPORDÀ” PRESENT A LA SEGA TRADICIONAL DE L’ARRÒS DE PALS

Aquest dissabte, 19 d’octubre, es va celebrar la sega tradicional de l’arròs a Pals. L’acte va tenir lloc al Mas Carles i va comptar amb la realització de nombroses activitats: l’explicació del procés evolutiu de l’arròs, una exposició de fotografies antigues, una trobada de tractors, la tradicional sega de l’arròs, tallers de manualitats i una arrossada popular, entre d’altres.

En el context d’aquesta festa tradicional i popular, es podia trobar informació  dels productes que formen part de la marca de garantia “Productes de l’Empordà” i on comprar-los. Els productes que formen part de la marca de garantia són: l’arròs de Pals, els brunyols de l’Empordà, la ceba de Figueres, la poma de relleno de Vilabertran, el recuit i la botifarra dolça.

L’objectiu de la marca de garantia “Productes de l’Empordà” és garantir que els productes són produïts o elaborats, transformats i envasats a l’Empordà i assegurar la seva qualitat gràcies a uns controls de producte realitzats per un laboratori especialitzat.

La marca de garantia és gestionada pels consells comarcals del Baix Empordà i de l’Alt Empordà, entitats que durant l’any assisteixen a diverses fires i actes per fer promoció de la marca i dels productes que reconeix.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies