Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2013 - ENTREVISTA DINS EL CICLE VEU DE DONA ORGANITZADA PEL SIAD DEL CONSELL COMARCAL

El dia 26 d’octubre, es va portar a terme, a l’Arxiu Comarcal, l’entrevista en el marc del cicle Veu de Dona, organitzat per l’Institut Català de les Dones en col•laboració amb els SIAD de la demarcació. Aquesta iniciativa pretén visibilitzar el paper de les dones en tots els àmbits de la societat: l’esport, la cultura, el món empresarial o l’as¬sociacionisme entre altres.
En el marc del projecte Veu de Dona s’estan entrevistant diferents dones del territori gironí per difondre i reconèixer la seva tasca. L’objectiu és posar en valor la seva trajectòria professi¬onal i la seva expertesa, així com analitzar des d’una òptica femenina qüestions d’actualitat.
En aquesta ocasió, la periodista Sònia Deulofeu va entrevistar la Lola Casadevall, de 94 anys. La Lola va parlar de les seves vivències (com es treballava i es vivia al camp, el valor de les coses, la importància i el suport veïnal, la revolució que va suposar la bicicleta, la guerra i la postguerra...). Després el públic assistent va tenir l’oportunitat de plantejar-li les seves preguntes.
L’acte va ser amenitzat pel grup de gospel bisbalenc Yes the Music i va comptar amb una quarantena de persones que van gaudir de les històries que explicava la Lola, que en aquesta ocasió representava la veu de moltes dones de la nostra comarca.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies