Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2012 - XERRADA COL•LOQUI “LA GESTIÓ DE L’ECONOMIA FAMILIAR”

Des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal, us convidem a la propera xerrada, que es durà a terme el dimecres 24 d’octubre, a les vuit del vespre, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del  Baix Empordà.

Es parlarà de com podem gestionar la nostra economia domèstica de forma eficaç i de les eines i recursos que tenim per poder fer una bona planificació i estalviar. La xerrada anirà a càrrec de la Sra. Dolors Cano García, tècnica de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà.
El col•loqui és un espai obert en el qual tothom que vulgui podrà participar-hi, amb l’opció d’exposar personalment els seus dubtes o preguntes.
L’acte és gratuït i obert a tothom. Si és del vostre interès que es tracti algun tema en especial, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, bé personalment, per telèfon al núm. 972 64 23 10 o enviant un correu electrònic a siad@baixemporda.cat

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies