Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2012 - EL PLE DEL CONSELL COMARCAL DÓNA SUPORT A LA MOCIÓ DEL CONSORCI ALBA-TER

El Ple del Consell Comarcal del Baix Empordà va acordar donar suport a la moció aprovada pel Consorci Alba-Ter per garantir el cabal del riu Ter, en el marc del procés de la licitació de la gestió del servei d’abastament prestat per Aigües Ter-Llobregat.

En aquesta moció se sol•licita que es tingui en compte el Consorci Alba-Ter en el procés que regirà la contractació administrativa de gestió i prestació del servei d’abastament d’aigua en alta Ter-Llobregat.

Es demana al Govern de la Generalitat que el procés de prestació del servei d’abastament d’aigua en alta Ter-Llobregat, independentment de la tipologia de gestió que acabi tenint, no suposi una reducció del cabal del riu Ter.

També se sol•licita al Govern que tingui en compte els plantejaments de gestió hídrica per al conjunt de Catalunya proposats per entitats com la Plataforma del Ter i Compromís per Lleida, que aporten solucions reals, possibles i justes a la gestió de l’aigua al nostre país.

I, finalment, que sigui compensat el greuge històric, ambiental i social, cap al territori del Ter com a conca cedent, per veure mancades les seves possibilitats de desenvolupament econòmic i territorial des de la posada en marxa del transvasament durant els anys seixanta.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies