Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2012 - EL CONSELL COMARCAL SIGNA UN CONVENI DE COL•LABORACIÓ AMB LA FUNDACIÓ UNIVERSITAT DE GIRONA

El Sr. Joan Català Pagès, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, i el Dr. Joan Saurina i Canals, director general de la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació, han signat un conveni per desenvolupar activitats de formació permanent, transferència de coneixement i innovació en matèries d’interès comú per a ambdues institucions al Baix Empordà. Per a la comarca és un pas important poder oferir formació universitària de primer nivell.
Des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà es gestionen programes i projectes per facilitar la dinamització econòmica i laboral de la comarca i s’organitzen serveis i accions formatives per afavorir la millora contínua i el reciclatge.
La Fundació Universitat de Girona disposa de la capacitat i recursos per oferir l’actualització de coneixements dels agents que operen en l’economia i en el sector públic a través de l’Escola de Negocis universitària amb qualitat i rigor. Amb aquest acord amb el Consell Comarcal es pretén promoure i dinamitzar les relacions entre la universitat i l’empresa.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies