Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2019- ENTITATS DE DONES DEL BAIX EMPORDÀ TREBALLARAN EN XARXA PER PARTICIPAR AL CNDC

L’institut Català de les dones proposa a les entitat de dones del Baix Empordà treballar conjuntament un tema específic per poder participar de forma activa als grups de treball del Consell Nacional de Dones de Catalunya (CNDC)

Les representants de nou entitats de dones posen en comú, iniciatives, necessitats i objectius

L’Institut Català de les Dones va organitzar el dijous 21 de novembre, a la seu del Consell Comarcal del Baix Empordà, una trobada amb representants de nou entitats de dones de la comarca, en resposta al que es va acordar a la darrera Assemblea d’Entitats de Dones de Girona.

La reunió va servir per acordar treballar en xarxa per poder participar de forma activa al Consell Nacional de Dones de Cataunya. En aquest sentit, Mònica Aldagunde Cerazo, representant de Girona al CNDC, va explicar que el CNDC “funciona a través de diferents Comissions de Treball, depenent dels interessos de les diferents entitats”. Per això, va insistir en que  “és molt important establir un projecte comú on totes les entitats es poguin implicar, independentment dels objectius propis de cada entitat i de les activitats que es desenvolupin”. Per facilitar la feina conjunta , va proposar treballar a “través de plataformes digitals” d’aquesta manera, podran compartir idees i reunir-se sense haver-se de desplaçar.  

Durant la reunió, les entitats que treballen per erradicar les desigualtats de gènere, van compartir experiències, iniciatives, necessitats, objectius i activitats que desenvolupen per tal d’enfortir aquesta xarxa de treball. Una iniciativa que recolzava Fina Surina Gelis, coordinadora territorial de l’ICD a Girona, que explicava que “per donar facilitats s’han programat diferents trobades entre entitats de dones”.

Les entitats participants de la trobada van ser l’Associació de dones de Santa Cristina d’Aro Ermessenda; Vine, associació de dones de Sant Feliu de Guíxols; Associació de dones de Palamós i St. Antoni; Grup de treball Referents per la convivència de Palafrugell; Associació cultural femenina Almenara de Palafrugell; Grup de dones de la Bisbal; Les Xibeques del cau de Torroella de Montgrí; Associació de dones del Baix Empordà i l’Associació d’Empresàries i Directives de l’Empordà.

A la reunió també hi va assistir Sílvia Romero Quesada, vicepresidenta segona del Consell Comarcal del Baix Empordà i Dolors Subirana Gou, consellera delegada d’Atenció a les dones, Benestar Social i Família i Sanitat.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies