Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2016 - XERRADA COL·LOQUI: INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES

Des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), del Consell Comarcal del Baix Empordà, s’ha programat la xerrada “Intoleràncies Alimentàries” per al proper 29 de novembre, a les 20 h, a la Sala de Plens del Consell Comarcal (carrer dels Tarongers, núm. 12).
La xerrada anirà a càrrec de la Dra. Glòria Sabater Sales, doctora en farmàcia i especialista en genètica i genòmica nutricional. La doctora ens parlarà de com reacciona el nostre cos als aliments que ingerim, de la diferència entre intolerància alimentària i reacció d’al·lèrgia alimentària i de com podem saber si patim una intolerància alimentària.

També explicarà la importància d’identificar l’aliment o aliments causants de reaccions adverses i del que cal fer per evitar aquestes reaccions.

Dins l’espai de la xerrada comptem amb el col·loqui on tothom que vulgui podrà participar-hi, amb l’opció d’exposar personalment els seus dubtes o preguntes.

L’acte és gratuït i obert a tothom.
Si és del vostre interès que es tracti algun tema en especial, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, bé personalment, per telèfon al 972 64 23 10 o enviant un correu electrònic a siad@baixemporda.catdocuments associats per descarregar
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat