Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2016 - TREBALLANT LA FEMINITAT 2016

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones de la Bisbal d’Empordà, amb la col·laboració del SIAD del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Institut Català de les Dones, ha programat per tercer any consecutiu activitats per treballar la feminitat.
Per arribar a la igualtat entre dones i homes cal respectar les diferències i tornar a donar valor a allò que és femení, per això des de fa tres anys es programen diferents activitats per donar visibilitat a la feminitat i per oferir espais on les dones puguin desenvolupar diferents activitats que les ajudin a sentir-se millor amb elles mateixes i a compartir-ho amb altres dones.
Aquest any les activitats que hi ha programades són:
Dimarts 22 de novembre, de 19 a 21 h
TALLER: “Herbes remeieres per al dia a dia”
En el taller ens explicaran els usos de les herbes del nostre entorn com a remeis per guarir-nos i per utilitzar-los en el nostre dia a dia.
Dies 28 i 30 de novembre i 2 de desembre, de 19 a 21 h
TALLER DE DANSA I MOVIMENT: “Ritmes femenins”
Explorarem els ritmes personals a partir dels quatre arquetips de la feminitat (la donzella, la mare, la xamana i l’anciana) i prendrem consciència de la influència dels ritmes externs de la nostra vida quotidiana.
Dissabte 10 de desembre, de 10 a 14 h
TALLER : “El poder del riure”
Una trobada lúdica en la qual aprenem a riure amb tot el cos, a connectar amb el riure actiu, i buscarem flexibilitzar la rigidesa mental i explorar l'autoconeixement, fomentant millorar la valoració personal mitjançant el joc, la comunicació i el riure.
Dimarts 13 de desembre, de 19 a 21 h
TALLER: “Com construir el mapa dels nostres desitjos”
El taller és una invitació a pensar en nosaltres mateixes i poder plasmar-ho en un mapa, per deixar que aflori allò que realment desitgem i deixar de banda les pors.
Els tallers són gratuïts, però les places són limitades, per això cal fer inscripció prèvia a siad@labisbal.cat o per telèfon al 972 64 23 10.
El lloc on es faran és a les dependències de les Escoles Velles (c. Coll i Vehí, núm. 16 de la Bisbal d’Empordà).documents associats per descarregar
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat