Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2016 - EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ CONTRACTA 10 JOVES EN PRÀCTIQUES

El Consell Comarcal del Baix Empordà contracta 10 joves universitaris Graus en Dret, Administració i Direcció d’Empreses, Comunicació Audiovisual, Història, Ciències Ambientals, Psicologia, Biotecnologia i Biologia Ambiental que s’han incorporat a diferents àrees.

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà s’ha impulsat el projecte Joves en Pràctiques (JENP) al Baix Empordà, gràcies a una subvenció rebuda des del Servei d’Ocupació de Catalunya, per a incentivar la contractació de persones joves amb estudis universitaris, en situació d’atur, i inscrits al Programa de Garantia Juvenil.

L’objectiu de la iniciativa és que joves menors de 29 anys puguin rebre una experiència laboral, relacionada directament amb els estudis que han cursat, facilitant així la seva posterior inserció laboral.

Els joves s’han incorporat a les àrees en les que poden aportar més valor d’acord amb la seva formació universitària prèvia i en la que més poden aprendre. D’aquesta forma, estan treballant a Medi Ambient, Intervenció, Secretaria, Habitatge, Promoció Econòmica i Turisme, Joventut, Arxiu Comarcal i al Centre Especial de Treball Tramuntana.

El Programa de Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea, que a Catalunya compte amb fons propis i del Fons Social Europeu. Amb iniciatives com aquesta, s’espera, des del Consell Comarcal del Baix Empordà, continuar contribuint a la formació i inserció laboral de persones en situació d’atur.Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat