Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2015 - ELS AJUNTAMENTS DE BELLCAIRE D’EMPORDÀ I ULLÀ HAN SIGNAT UN CONVENI AMB EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ PER MILLORAR LA GESTIÓ DE LA DEIXALLERIA I PER DONAR UNA OPORTUNITAT DE RECICLAR ELS SEUS RESIDUS ALS CIUTADANS DELS DOS MUNICIPIS

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha signat un conveni de col·laboració amb els ajuntaments de Bellcaire d’Empordà i Ullà per a la gestió i ús de la deixalleria de què disposa l’Ajuntament de Bellcaire.

El Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Bellcaire han destinat recursos econòmics per adequar aquesta instal·lació, de manera que es pugui portar un control d’entrada i una bona gestió de cadascun dels residus que entren a la deixalleria.

Amb la signatura d’aquest conveni s’estableix que tant els ciutadans de Bellcaire com els del municipi veí d’Ullà puguin fer-ne ús, compartint-ne les despeses, de manera que s’aconsegueix donar major servei als ciutadans de la comarca i de manera més eficient.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies