Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2015 - EL CONSELL COMARCAL ES REUNEIX AMB AJUNTAMENTS DE LA COMARCA PER DEBATRE SOBRE LA GESTIÓ DELS RESIDUS A LA COMARCA

Des del Consell Comarcal s’han fet tres reunions amb diferents alcaldes de la comarca per informar-los de la previsió de preus per al 2016 de tractament dels residus sòlids urbans, tant a Solius com al Centre de Tractament de Lloret, que incorporen increments molt importants, pel que fa al tractament i al cànon de disposició del rebuig.

En aquestes sessions informatives s’han exposat les noves propostes dels serveis de recollida selectiva que realitza el Consell Comarcal del Baix Empordà amb l’objectiu de donar un gran impuls en les quantitats que es recullen selectivament. L’objectiu és ajudar els municipis de la comarca a recuperar com a mínim el 50 % dels residus, recollint a grans productors, facilitant la selecció dels residus als ciutadans i fent el seguiment del rebuig per tal de completar el cicle.

Finalment, es va debatre amb tots ells sobre l’ús i futur de la planta de transferència de què disposa el Consell Comarcal del Baix Empordà. Aquesta instal·lació dóna servei a 20 municipis de la comarca, per tal de transportar els residus que no es reciclen fins a la planta de tractament de Lloret de Mar.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies