Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2014 - EL CONSELL COMARCAL SOL·LICITA NOUS CURSOS DE TURISME PER A PERSONES EN SITUACIÓ D’ATUR

El Consell Comarcal del Baix Empordà amb la col·laboració dels ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell ha sol·licitat dos cursos de formació ocupacional centrats en temàtica turística.

El Consell Comarcal és la primera administració de la comarca acreditada per  realitzar formació ocupacional, modalitats de  formació  en consonància amb la normativa europea i estatal. Per a la propera convocatòria s’han sol•licitat dos certificats de Professionalitat de Promoció Turística Local i Informació al Visitant, amb una durada de 710 hores i als quals hi tindran accés més de trenta persones en situació d’atur. Els cursos es realitzaran als municipis de Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols i tots dos inclouran un mòdul de pràctiques en empresa, amb l’objectiu d’afavorir la inclusió dels alumnes al mercat de treball.

Els cursos de Formació Professional Ocupacional estant dirigits prioritàriament a persones treballadores en situació d'atur. Són programes formatius teòric-pràctics, en sectors econòmics prioritaris, que tenen com a finalitat millorar la qualificació professional i/o la capacitat d'inserció o inserció laboral mitjançant la consecució i el perfeccionament de les competències professionals de les persones treballadores. Els cursos són subvencionats pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Servei Públic d’Ocupació Estatal.

Amb aquests cursos d’especialització el Consell Comarcal pretén oferir recursos a les persones treballadores en situació d’atur per reorientar els perfils professionals de les persones que han perdut la feina, i millorar el seu currículum adaptant-se millor a noves oportunitats que ofereix el mercat de treball i especialment cap al turisme, sector estratègic per al desenvolupament econòmic de la comarca.Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies