Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


NOVEMBRE 2013 - LA TAULA DE REGIDORS DE JOVENTUT DEL BAIX EMPORDÀ ES REUNEIX AL CONSELL COMARCAL

El nou protocol d’intervenció estratègica comarcal en joventut (PIECJ 2014-2015) que la Direcció General de Joventut està desenvolupant amb els consells comarcals implica definir, desplegar i avaluar les polítiques de joventut a la comarca sumant esforços per assolir objectius compartits. El PIECJ és la documentació que ha de visualitzar a totes les comarques el disseny de les polítiques de joventut previstes a cada territori per als propers dos anys. S’hi recullen tant les actuacions liderades pel Consell Comarcal, com les promogudes directament per la Direcció General de Joventut, i també els projectes de caire supramunicipal impulsats per altres administracions.

Tot aquest treball que tot just s’ha iniciat necessita tant de la col•laboració tècnica com política de la comarca. Per això s’ha partit d’unes problemàtiques prèvies detectades entre el col•lectiu jove i de les problemàtiques que les polítiques de joventut estan patint en aquests moments a la comarca. El tret de sortida a aquest treball previ es va donar el passat 6 de novembre amb una trobada de treball polític, on els regidors de joventut dels diferents ajuntaments de la comarca varen poder avaluar i prioritzar aquelles problemàtiques que van considerar que s’havien de treballar de manera més efectiva i concreta.

Aquest treball es traslladarà properament a una taula territorial de consellers comarcals de joventut on quedarà plasmat tot el treball realitzat per les diferents comarques amb unes prioritzacions que es traslladaran a l’àmbit nacional.

Les conclusions definitives que s’extreguin tant des del punt de vista nacional com comarcal i que marcaran el full de ruta per treballar polítiques de joventut en l’àmbit comarcal i supramunicipal es retornaran als regidors a finals de gener quan tot el procés territorial es doni per conclòs.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies