Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2020- EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EMPORDÀ TREBALLA PER PROVEIR DE MATERIAL DE PROTECCIÓ A LES PERSONES QUE ESTAN TREBALLANT EN CENTRES D’ASSISTÈNCIA A LA GENT MÉS VULNERABLE

A causa de les circumstàncies en què ens trobem i, per tant, per prevenir la propagació del coronavirus Covid-19 i  la salut de tothom, des del Consell Comarcal del Baix Empordà estem treballant per proveir  de material de protecció a les persones que estan treballant en centres d’assistència a la gent més vulnerable. 

Per això des de l’Àrea d’Acció Social s’ha gestionat la compra de material i la creació i coordinació de la confecció de mascaretes amb teixit homologat amb gent de la comarca.

Volem agrair molt profundament la gran acollida i la quantitat de voluntaris que s’han ofert a fer aquesta feina. En aquesta primera tongada, hem escollit la gent per fer-la seguint criteris de proximitat i de seguretat bàsicament, per tal que el repartiment i la recollida no suposin cap risc per ningú.

Veient l’abast de tot plegat, si necessitem confeccionar més material, comptem que podrem disposar a tota la gent que s’ha ofert.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies