Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2020 - RECOMANACIONS SOBRE LA RECOLLIDA DELS RESIDUS DOMICILIARIS PER CONFINAMENT PEL COVID-19 (persones en situació d’aïllament)

RECOMANACIONS SOBRE LA RECOLLIDA DELS RESIDUS DOMICILIARIS PER CONFINAMENT PEL COVID-19 (persones en situació d’aïllament)

  • A l’habitació de la persona confinada hi ha d’haver un cubell específic pels seus residus, preferiblement amb tapa i pedal d’obertura.

 

  • El material utilitzat per la persona confinada, els seus cuidadors i l'EPI del personal sanitari (excepte ulleres i màscara), s'ha de dipositar en el cubell específic de dins l’habitació, dins una bossa de plàstic amb tancament hermètic (bossa tipus 1).

 

  • Les ulleres i la mascareta s'han d’eliminar dins una bossa de plàstic tancada hermèticament (bossa tipus 1) en un cubell específic, preferiblement amb tapa i pedal d’obertura, fora de l'habitació.

 

  • Els residus (bossa tipus 1) s’han d’introduir dins una segona bossa amb tancament hermètic (bossa tipus 2) i llençar-los amb la resta dels residus domèstics de la fracció rebuig (queda totalment prohibit llençar-los als contenidors de recollida selectiva).


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies