Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2019 - CURS AUTODEFENSA PERSONAL PER A TREBALLADORES PÚBLIQUES

EL CONSELL COMARCAL ORGANITZA UN CURS D'AUTODEFENSA PERSONAL PER A PROFESSIONALS DE SERVEIS SOCIALS DURANT LA SETMANA DE LA DONA

Des del passat dimecres 6 de març professionals de l'àrea bàsica de serveis socials del Baix Empordà estan més capacitats/des per a possibles incidències que puguin sorgir a la feina.

Mossos d'esquadra de la Unitat Regional de Proximitat i d'Atenció al Ciutadà (URPAC)  de Girona han realitzat una formació pràctica en matèria d'autodefensa als i les professionals de l'àrea bàsica de serveis socials del Baix Empordà per dotar-los de més eines i habilitats personals pel seu lloc de treball.

Aquesta formació emmarcada dins de la setmana de la dona pretén que la cosigna sigui la d’aprendre a fugir i a demanar auxili, però alhora també s’'ha instruit per saber quines són les nostres fortaleses i quines són les debilitats dels oponents. 

La formació ha estat valorada de manera molt positiva per totes les participants.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies