Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2019 - ASSEMBLEA ANUAL DEL CONSELL CONSULTIU DE LA GENT GRAN DEL BAIX EMPORDÀ

ASSEMBLEA ANUAL DEL CONSELL CONSULTIU DE LA GENT GRAN DEL BAIX EMPORDÀ

El passat dimarts 12 de març celebrem l’Assemblea anual del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Empordà

Seguint l’ordre del dia prevista, el senyor Pere Heras, vicepresident primer de la Junta d’aquest Consell va posar en relleu les últimes reunions celebrades a l’oficina de la gent gran activa, de la Direcció General de Famílies en relació al 8è Congrés de Gent Gran que es celebrarà el proper 25 d’octubre a Mont Sant Benet.

Aquest dia ha servit per escollir les persones delegades de la comarca i les quals se n’encarregaran de dur a terme els treballs previs del que ha de ser el document per a les ponències que es treballaran al Congrés.

Posteriorment i per finalitzar la jornada, es va oferir una conferència d’un tema d’interès per a tots els assistents, activitat que es ve realitzant a l’assemblea d’uns anys ençà.

En aquesta ocasió, l’equip de fisioterapeutes del Consell Comarcal del Baix Empordà van oferir una xerrada sobre “com millorar l’autonomia de les persones grans a casa”.

El president del Consell Comarcal, el senyor Joan Català, va posar de manifest la bona feina realitzada per part de la junta del consell consultiu durant aquests mesos.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies