Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ- 2018-QUARANTA EMPRESES AL SALÓ DE L’OCUPACIÓ, A LA BISBAL

Saló de la Formació, l’Ocupació i l’Empresa arriba al seu rècord amb l’oferta de més de 400 llocs de treball. Èxit d’assistència a la cinquena edició, la primera que se celebra a la Bisbal

El passat 1 i 2 de març va arrencar per primera vegada a La Bisbal d’Empordà el Saló de la Formació, l'Ocupació i l'Empresa, amb un gran èxit de participació d’assistents, tant estudiants com demandants de feina. Aquesta 5a edició del saló ha arribat al seu rècord amb l’oferta de més de 400 llocs de treballa través de més de quaranta empreses que hi participen. L’èxit d’assistents també va quedar palès al Teatre Mundial amb les cues d’assistents a bona part dels expositors i els punts informatius que han estat d’allò més visibles.

Segons paraules del President del Consell Comarcal, en Joan Català, “és una xifra rècord d’ofertes i amb un volum que certifica la consolidació i l’efectivitat del saló”.

Es van fer xerrades, conferències, tallers, estands, amb atenció personalitzada i un ampli ventall d’activitat gratuïtes i s’han continuant habilitant espais d’assessorament per a persones aturades i emprenedors, espais de tallers per posar en contacte l’empresariat amb possibles candidats per cobrir llocs de treball.

Marta Casacuberta, directora dels serveis territorials de Treballs, Afers Socials i Famílies de Girona, va destacar la feina feta pel Servei d’Ocupació de Catalunya pel que fa a la gestió de polítiques actives d’ocupació i als plans de formació de garantia juvenil.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies