Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ-2018-LA CAIXA D'EINES DEL MES DE FEBRER

La Caixa d’Eines, la programació de xerrades i tallers per a joves i famílies, organitzat des de l’Oficina Jove del Baix Empordà i amb la col·laboració dels ajuntaments de la Tallada d’Empordà i Pals, s’ha iniciat aquest passat mes de febrer amb les següents xerrades:

 El 15 de febrer es va realitzar la primera de les xerrades, al Centre d’Interpretació de la Tallada d’Empordà, orientades a famílies “Viure i sobreviure amb un adolescent” sobre els canvis en l’adolescència. La xerrada, a càrrec de la psicòloga Elisabet Soler, va tenir molt bona rebuda entre els assistents, 11 mares i pares que van poder resoldre dubtes i trobar solucions eficaces per millorar la vida quotidiana amb els seus fills i filles.

 El 22 de febrer, al Centre Cívic de Pals, es va realitzar el Taller “I ara què” orientat a alumnes de segon cicle d’educació secundària obligatòria sobre les diverses possibilitats formatives i laborals. En aquest taller hi van assistir 7 joves entre 3r d’ESO i 1r de Batxillerat, els quals van fer diverses dinàmiques per millorar el seu autoconeixement, les seves habilitats i competències formatives i laborals. El taller va anar a càrrec de la tècnica de l’Oficina Jove del Baix Empordà, Núria Calatayud i de la tècnica compartida de joventut de l’Ajuntament de Pals, Marta Lucero.

 El 27 de febrer, a Oficina Jove del Baix Empordà, es va realitzar el Taller “I ara què” orientat a alumnes de segon cicle d’educació secundària obligatòria sobre les diverses possibilitats formatives i laborals. En aquest taller hi van assistir 10 joves, els quals van fer diverses dinàmiques per millorar el seu autoconeixement, les seves habilitats i competències formatives i laborals. El taller va anar a càrrec de la tècnica de l’Oficina Jove del Baix Empordà, Núria Calatayud.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies