Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2018- “ENCUENTRA TU RUTA”, EL TALLER DE FORMACIÓ GRATUÏTA ON TROBAR INSPIRACIÓ I CONÈIXER LES TEVES POSSIBILITATS

ARRIBA LA SEGONA EDICIÓ DIRIGIDA A DONES AMB GANES D’APRENDRE I APOSTAR PEL SEU FUTUR PROFESSIONAL A TRAVÉS DE LA INSPIRACIÓ I L’ESTÍMUL EMPRESARIAL.

Els pròxims dies 10 i 11 d’abril es durà a terme, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Empordà, un taller de la mà de GIRA MUJERES, en què es donaran totes les claus per emprendre un negoci. A través d’un taller presencial de dues sessions de 5 hores, cadascuna de les dones participants aprendran a posar en marxa un negoci o a reinventar-ne un de ja existent. En la primera sessió es treballarà l’apoderament personal, per conèixer les seves possibilitats, i en la segona se centraran en els conceptes clau de l’emprenedoria i a trobar idees per al seu negoci.

Un cop realitzada la formació presencial, podran accedir a una formació en línia de 30 hores on recorreran les 9 parts que formen un negoci a través del mètode Canvas. A més, tindran l’oportunitat de desenvolupar el seu propi projecte empresarial i gaudir d’un seguiment exhaustiu posterior.

Els 10 millors projectes empresarials escollits per un jurat tindran un seguiment de 6 mesos, en què durant els tres primers un equip de professionals els donaran el suport i les eines per tirar endavant el negoci, i en els tres últims els ajudaran amb les diferents parts del desenvolupament del negoci. Finalment, els 3 millors projectes comptaran amb 6 mesos extra de mentoria i amb una ajuda de 3.000 € de capital inicial per llançar el negoci.

Organitzada per Dona Activa Fòrum, aquesta iniciativa és possible gràcies a The Coca-Cola Fundation, i compta amb la col·laboració del SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) i l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà.

SI TENS UNA IL·LUSIÓ, TENS EL NOSTRE SUPORT
Més informació a www.cocacolaespana.es/gira-mujeresdocuments associats per descarregar
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies