Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2017 - ES CONSOLIDA LA TAULA COMARCAL AGRÀRIA DEL BAIX EMPORDÀ

El 20 de març s’ha celebrat la segona Taula Comarcal Agrària del Baix Empordà presidida per l’Elisenda Guillaumes, directora dels Serveis Territorials a Girona del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i Joan Català, President del Consell Comarcal del Baix Empordà.

S’han compartit i consensuat accions del sector agrari entre el Consell Comarcal del Baix Empordà i les entitats agràries JARC, ASAJA i Unió de Pagesos. Seguint el treball iniciat el 2016, de la mà del Departament d’Agricultura, aquest quatre agents intercanvien impressions per tal realitzar sinèrgies i no duplicar serveis.

Enguany s’ha formalitzat aquesta col·laboració, mitjançant l’adhesió de les associacions agràries a la Xarxa Tràmec del Baix Empordà, pel qual les entitats i el consell compartiran sinèrgies i s’informaran mútuament de les accions que es realitzen al Baix Empordà.

Els tres aspectes més importants que es volen impulsar són: la millora de la comercialització de les empreses per tal que cada productor trobi el canal de venta més adient a la seva explotació; establir aliances amb la Catalunya Nord per tal de compartir coneixement i generar sinèrgies, i augmentar el coneixement del sector i del producte local de la societat especialment dels infants i joves, com per exemple, el concurs Fem bullir l’Olla.

La Xarxa Tràmec és la Xarxa Agroalimentària del Baix Empordà que té per objectiu donar suport a tot el sector agroalimentària de la comarca, i especialment pretén potenciar el creixement i la viabilitat de les empreses d’aquest sector estratègic de l’economia comarcal.

 

 

*Peu de foto d’esquerra a dreta: Martí Clos, president d’ASAJA Girona; Elisenda Guillaumes, directora dels Serveis Territorials a Girona del Departament d’Agricultura; Joan Català, president del Consell Comarcal del Baix Empordà; i Josep Bou, membre de la junta de JARC.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies