Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2017 - EL CENTRE TRAMUNTANA CELEBRA EL SEU 30è ANIVERSARI

El dissabte 25 de març es va commemorar el 30è aniversari del Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana i el 10è aniversari de l’Associació de Familiars, Tutors i Usuaris del Centre Tramuntana.

L’acte el va presidir la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa; la directora dels serveis territorials, Marta Casacuberta; el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català; i el diputat Carles Salgas. També, hi van assistir consellers, alcaldes i regidors de la comarca.

Els actes van començar amb una jornada de portes obertes del centre especial de treball i centre ocupacional, on es van poder veure una mostra dels tallers, exposicions de fotografies i vídeos. Els assistents també van poder gaudir de les actuacions de la Colla Gegantera de Calonge i dels Minyons de Santa Cristina.

Seguidament, a l'edifici la Bòbila de Palafrugell, va tenir lloc una nova edició del projecte gastronòmic "Entaulats", iniciativa de Quim Casellas, xef del Restaurant Casamar de Llafranc, amb la col·laboració de l’Àrea de Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palafrugell. Enguany, l’activitat es va tornar a dedicar a les entitats per a persones amb discapacitat intel·lectual coincidint amb el 30è aniversari del Centre Tramuntana i el 10è de l’Associació Afatram.

El tercer gran acte del dia es va celebrar al teatre Municipal de Palafrugell amb actuacions de diversos usuaris del Centre Ocupacional Tramuntana (dansa, cant i teatre) i el mag Fri i el grup Palamós Gospel Choir.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies