Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2016 - XERRADA COL·LOQUI – GUARIR AMB PLANTES REMEIERES

El dimarts 15 de març a les 20 h, s’organitza una xerrada col·loqui sota el títol Guarir amb plantes remeieres. L’acte es durà a terme a la Sala de Plens del Consell Comarcal.
Les plantes han estat la base de gairebé la totalitat dels remeis durant mil·lennis, i eren d’eficàcia provada per a les malalties més comunes. Amb els canvis socials i de costums, la tradició s’ha anat perdent, però no del tot, sempre hem utilitzat plantes per guarir-nos i normalment aquesta tradició era patrimoni de les àvies.
Les “àvies remeieres” han recollit, en el llibre Guarir, el saber que les àvies han anat transmetent sobre les plantes medicinals del nostre entorn. En aquesta xerrada ens parlaran dels remeis i ens en faran una demostració.
¿Vols descobrir quines plantes ens poden ajudar per mantenir la nostra salut? ¿ Tens alguna pregunta sobre algun remei que coneixes?. Les “ avies remeieres” et conviden a introduir-te en el món de les plantes i de les seves propietats.
El col·loqui és un espai obert en el qual tothom que vulgui, podrà participar-hi, amb l’opció d’exposar personalment els seus dubtes o preguntes.

Si és del vostre interès que es tracti algun tema en especial, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, bé personalment, per telèfon al núm. 972 64 23 10 o enviant un correu electrònic a siad@baixemporda.cat

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat