Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2016 - SORTIDES DE MARXA NÒRDICA DINS LA SETMANA DE LA DONA

Des del Consell Comarcal ens sumem a les diferents iniciatives que es duran a terme durant la Setmana de la Dona a totes les comarques. Es farà una sessió oberta a tothom per col·laborar amb l’AECC-Catalunya contra el càncer.

S’ha comprovat que la marxa nòrdica, que consisteix en caminar rítmicament utilitzant uns bastons especials i amb una tècnica específica , contribueix a que les dones puguin caminar amb els braços en una posició més funcional i millora el drenatge limfàtic. Això fa que disminueixin els símptomes del limfedema, una de les complicacions més comuns que pateixen les dones operades de càncer de mama i que ocasiona inflamació al braç.

La marxa nòrdica, a més de que és molt beneficiosa per a aquestes pacients, les ajuda a millorar el seu estat d’ànim, al ser una activitat lúdica, a l’aire lliure i en grup.

Aquell dia, durant la sortida de marxa nòrdica hi haurà una representant de l’AECC-Catalunya contra el càncer ubicada al Parc de Salut del vostre municipi on a través d’una guardiola tothom que vulgui podrà dipositar una aportació econòmica d’import voluntari per col·laborar amb l’Associació.

Consulta el calendari d'activitats en el següent enllaç:

http://www.dipsalut.cat/noticia.html?id=581
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat