Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2016 - INAUGURACIÓ DEL SALÓ DE LA FORMACIÓ, OCUPACIÓ I EMPRESA

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, va inaugurar la quarta edició del Saló de la Formació, Ocupació i Empresa que es va portar a terme els dies 3 i 4 de març a Palafrugell i està organitzat pel Consell Comarcal del Baix Empordà i l’IPEP (Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell).

El Saló és un espai de trobada entre persones treballadores en actiu i en situació d’atur, estudiants, persones emprenedores i empresaris/es. Les dues primeres edicions varen ser a Calonge i aquest és la segona vegada que el fem conjuntament amb Palafrugell. L’objectiu principal de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal és disminuir la taxa d’atur comarcal que al mes de gener se situava al 16’74%, amb 9.488 aturats i aturades.

Per això, s’organitza el Saló amb una zona de 37 estands, perquè les empreses exposin els seus serveis, espais d’assessorament i orientació, espais per posar en contacte l’empresariat i possibles candidats per cobrir llocs de treball, tallers, experiències i conferències simultànies. Alhora, hi haurà 20 conferències que es faran en 3 sales simultànies. Totes les conferències s’emeten en Streaming,

Durant els dos dies que dura el Saló, es gestionaran 250 ofertes de feina i s’han posat a disposició 14 autobusos que de forma gratuïta que porten persones des de la Bisbal d’Empordà, Verges, Torroella de Montgrí, Pals, Calonge, Palamós, Santa Cristina d’Aro, Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat