Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MARÇ 2016 - ELS ESPAIS NATURALS DE L'EMPORDÀ HAN PROGRAMAT UN TOTAL DE 22 SORTIDES GUIADES AL LLARG DEL 2016

Els diversos espais naturals que hi ha a les comarques de l'Alt i el Baix Empordà organitzen de forma coordinada un conjunt de sortides guiades al llarg de 22 diumenges distribuïts entre la primavera i la tardor. La primera d'aquestes sortides estava programada per al passat diumenge, 20 de març, als dòlmens i menhirs d'Espolla i la promou el Paratge Natural d'Interès Nacional de l'Albera. En tots els casos, les places són limitades i es recomana trucar amb antelació, per reservar plaça, al telèfon de l'espai que organitza la sortida.

Al llarg dels mesos de març, abril, maig i juny es programen visites a indrets tan diversos com la descoberta del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà en tren, la Serra de les Avalls, les dunes del Montgrí, les gorgues de Salenys i la Font de Penedes o el fons marí de les illes Medes, així com caminades per la zona del Port de la Selva-Sant Baldiri-Tavellera, el Parc del Manol o l'espai Natural de les Salines, entre altres.

Després del parèntesi de l'estiu, les sortides guiades està previst reprendre-les el 18 de setembre amb una caminada per la zona de Montjoi, la Pelosa i Cap Norfeu. Al llarg dels diumenges següents, fins al 6 de novembre, es programen sortides amb caiac des de cala Montgó i amb burricleta pel Parc Natural del Montgrí, una sessió d'iniciació a la fotografia de natura per les Gavarres, la descoberta de l'Ardenya, els boscos de Requesens i el paisatge de la pedra seca a la Garriga.


L’enllaç al fullet http://www.visitemporda.com/documents/agenda/contingut889.pdfdocuments associats per descarregar
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies